tiistai 12. helmikuuta 2013

Terveiset lämmöstä!

Australian Brisbanessa toinen päivä takana! Päätin kirjotella nopean postauksen kun ei tiedä koska pääsee taas käyttämään nettiä... Huomenna nimittäin alkaa parin viikon roadtrip kohti Sydney:ä! Haetaan auto aamulla ja jos kaikki menee suunnitellusti, vietetään päivä Gold Coastilla (tunnin ajomatkan päässä) ja ajellaan illalla camping alueelle lähelle Byron Bayta, jossa vierähtää varmaan muutama päivä.

Viimeisinä päivänä Taipeissa tuli shoppailtua ihan kiitettävästi, kun löydettiin tiemme Shilin nightmarketille, joka on suurin "nightmarket" eli tori Taiwanissa. Taiwanissa oli aivan ihania vaatteita! Piti pysähtyä melkein joka kojussa... Ja tietty sieltä löyty myös se ruokakatu, josta piti maistaa kaikkea. Joku friteerattu mustekalan näkönen merenelävä oli kyllä ihan herkkua.

Brisbaneen saavuttiin myöhään edellisiltana, eli eilinen oli ensimmäinen päivä täällä. Kierreltiin kävellen kaupunkia ja joen rantaa. Täällä oli ihmiset jo aikasin aamupäivällä maanantaina oluella! Kokonainen raksaporukkakin bongattiin terassilta.

Tässä hostellin yhteydessä on baari joka on joka päivä viiteen aamulla auki, mut meillä on hiljasemmalta puolelta huone niin saadaan nukuttua. Eilen kyl käytiin muutamalla ja Teemu yllytettiin mukaan chilinsyöntikisaan... Kolmas sija eli ei tullu viittäkymppiä. Vähän oli naaman turvotusta ym. havaittavissa jälkikäteen.

Käytiin tänään Lone Pine koala sanctuaryssa ja saatiin rapsutella koalia, silitellä käärmeitä (ite jätin väliin) ja syöttää kenguruja (kuvatodisteet tulossa myöhemmin). Kahvilasta sai ostaa kengurun ruokaa kahdella dollarilla, mut kun sattumalta käveltiin sinne kengurumestaan niin saatiin joiltakin turisteilta niiden ylimääräset kengurun ruuat niin päästiin syöttelemän. Ne totes lähtiessään et "best 2 dollars ever!" ja olihan se aika hauskaa!

Lämmintä täällä on ollut kokoajan varmaan yli 25, päivisin lähentelee +30. Teemu onnistu polttamaan olkapäänsä jo heti ekana päivänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti