maanantai 18. helmikuuta 2013

Sataa sataa ropisee

Tässä on nyt sitten sadellu neljä tai viis päivää putkeen... Onneks täällä ei sentään koskaan sada koko päivää niin et vähän aurinkoakin on nähty. Brisbanesta lähettiin siis ajelemaan Byron Bayhyn ja matkalla oli tarkotus pysähtyä Gold Coastilla biitsillä mut stoppi jäi lyhyeks kun ranta oli niin tuulinen! Byron Bayssa löydettiin suht edullinen camping-alue, johon jäätiin kolmeks yöks. Sillon paisto vielä aurinko! Byron Bay oli muutenkin aika hauska ja rento pikkukaupunki. Yks ilta lähdettiin kahden kanadalaisen, kolmen britin ja yhden aussin kanssa baariin ja löydettiin itsemme jonkun kolmen suomalaisen kanssa...

Perjantaina meillä oli siellä surffikurssi. Oli ihan huippukivaa! Ja merivesi lämmintä. Teemu oli melkein luonnonlahjakkuus mut kyl mäkin pystyssä pysyin, ain välillä... Ehottomasti pitää vielä vuokrata lauta tällä reissulla!

Sunnuntai-aamuna jätettiin Byron Bay taakse ja ajeltiin Graftoniin kattomaan laukkakilpailuja. Oli aika siisti kokemus, heitettiin vähän vetoa mut ei osunu kun Teemulla yhessä lähössä oikein! Ihmiset oli pukeutunu oikeen siististi pyhämekkoihin ja korkkareihin jne.

Yövyttiin edellisyö ilmasella rest arealla Shellin takana, kengurut seurana. Siitä ajeltiin Coffs Harbouriin ja aurinko paisto jopa sen verran että päästiin kerran uiskentelee ja rannalle. Muuten siinäkään rantakaupungissa ei ollu sateella paljoa nähtävää.

Tänä aamuna lähettiin ajelee South West Rocksista kansallispuiston campingiltä nii nähtii keskellä tietä joku yli parimetrinen käärme! Nyt ollaan Crescent Headissa, johon jouduttiin vähän niinkun ihan vahingossa kun etittiin jotain hyvää camping-aluetta. Mutta tää on kyllä kiva, ranta heti alueen vieressä ja sellaset aallot että joku päivä vois vaikka surffata...! 

2 kommenttia:

  1. No aijaa ja mieti sellane ku nähtii viel vapaana luonnossa MEIDÄN NUKKUMAPAIKALLA nii........

    VastaaPoista