sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Good bye downunder

Tänään saavuttiin n. 18 tunnin lentämisen jälkeen Miamiin! Eli hirveesti ei tullut nukuttuu viime yönä mut onneks lento oli sopivasti perillä illansuussa paikallista aikaa niin pääsee ehkä vähän rytmiin kiinni.

En enää edes muista, missä kaikissa paikoissa pysähdyttiin Crescent Headin jälkeen, mutta ohitettiin ainakin monta pikkukaupunkia jatkuvan sateen takia. Lopulta ajettiin Newcastleen aikaisemmin kun oli tarkotus ja löydettiin joku kiva leirintäalue ihan rannalta. Seuraava päivä olikin ainoa päivä koko loppureissulla kun ei satanut! Löhöttiin siis vaan rannalla tai meidän retkeilytuoleissa leirintäalueella. Newcastlessakaan ei ollut keskustassa mitään ihmeellistä. Ennen Sydneyyn rantautumista vietettiin kaks yötä Blue Mountainsin kansallispuistossa ja oli kyllä aika makeet maisemat! Käytiin molempina iltoina paikallisessa lyömässä vetoa hevosista ja vinttikoirista ja jäätiin totaalisesti koukkuun... Siis niitä kisoja tulee siellä ihan non-stoppina kahdelta kanavalta!

Auto palautettiin siis keskiviikkona Sydneyyn naarmutta! Neljä yötä vietettiin siellä -aika hirveessä hostellissa. Eka päivä tais olla aika lämmin mutta siihen se sitten jäikin. Sateisina iltoina eksyttiin aina pelaamaan hevosia ja koiria paikalliseen... Kyllä niitä voittojakin tuli välillä! Pyörittiin muuten päivät keskustassa kun sateelle ei tullu loppua. Oopperatalo käytiin tietysti myös kattomassa. Aurinkoisena Sydney olis varmaan ollut aika erilainen kokemus, Bondi beachkin jäi kokematta ja näkemättä.

Ja kyllä sitä aina odottaa että pääsee vaihtamaan maata! Varsinkin kun 3 viikkoa vierähtänyt jo samassa kohteessa. Tää meidän hostelli Miamissa vaikuttaa tosi hyvältä, ehkä paras tähän mennessä. Tänään kävästiin vaan syömässä italialaista ja mennään nukkumaan, huomenna tutkimaan kaupunkia. Ja jos pääsis vaikka rannallekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti