maanantai 11. maaliskuuta 2013

Long Island

Neljäs päivä Long Islandilla lähenee loppuaan! En voi uskoa, että ollaan oltu täällä jo niin kauan. Aurinkotuolissa se aika menee vaan niin nopeesti...

Jonna tuli perjantaina meitä vastaan lentokentälle meidän vuokraisännän Dannyn kanssa. Teemu vietiin siltä istumalta viinakauppaan hakemaan paikallista kaljaa. Tää talo on oikein soma ja kodikas, ja oli ihanaa kun pääsi vihdoin purkaa laukut ja asettua hetkeks aloilleen.

Tää saari on siis n. 130km pitkä (tarkistin just) ja leveimmästä kohdasta n. 6km leveä ja harvaan asuttu, asukkaita alle 3000. Oltiin lauantaina illallisella meidän vuokraisännillä, ja ne muisteli, että  sähköt tänne tuli vasta 1996 ja puhelimet 1999. Kyllä sen huomaakin että täällä ollaan vähän jäljessä kehityksestä mutta sehän tästä tekee hauskaa! Saatiin siis lauantaina perinteistä Bahamalaista ruokaa! Syötiin jotain kummallista kalarouhetta riisin kanssa, ja paikallista perunasalaattia (hiukan erilaista kun kotimainen!), kinkkua ja salaattia. Hyvältä maistui.

Ollaan saatu lainaks ton isäntäperheen autoa ja ollaan kierrelty etsimässä rantoja, ja uitu muutamalla tosi ihanalla! Vesi on niin kirkasta täällä. Ja siis käytiin myös Dean's Blue Holella, joka on siis maailman syvin joku vedenalainen kuoppa. Huomenna lähetään taas kiertelemään, mutta tänään löhöiltiin vaan takapihalla. On ollu lämmin, vihdoinkin säät osuu kohdalleen (+25). Yritin tänään tehdä myös french toasteja joita maistoin Miamissa mutta kyllä se yritykseksi jäi.

P.S. Tajusin vihdoin että tuolta asetuksista saa muutettua kommentoinnin rajoitteita (hyvä, että tässä vaiheessa reissua...) eli nyt kaikki pystyy kirjottaa kommenttia
 

4 kommenttia:

 1. äää kui ihanan kirkast vettä!! vähä eri ku yyteris
  -heidi

  VastaaPoista
 2. jep ja vähän lämpimämpää !!

  VastaaPoista
 3. Tää tee matka on ollu ihan mieletöntä luettavaa! Toivottavasti oote nauttinu joka hetkestä. (:

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) ollaan nautittu (ei voi sanoo ihan joka hetkestä, kipeenä js sadesäällä...) mutta on se ihanaa olla kahden viikon päästä kotona!

  VastaaPoista