torstai 7. maaliskuuta 2013

Karibian turkoosin meren äärellä!

Kolme päivää Miamissa meni nopeesti! Tai oikeestaan meillä oli vaan kaks kokonaista päivää, ekana päivänä käveltiin ympäri kaupunkia ja toisena maattiin puol päivää rannalla. Miami oli kyllä niin jenkkilä kun voi olla, vaikka siellä tais olla enemmän latinoja ja italialaisia kun alkuperäisamerikkalaisia. Tunnelmaltaan se oli kyllä aika erilainen kun osasin odottaa! Hostelli oli paras tähän mennessä, ainoo miinus yöllä kovalla soiva musiikki... Nukuin viimisenä yönä ehkä 3h.

Eilen aamulla lennettiin sitten Nassauhun Bahamalle. Tää vasta onkin hippi paikka! Piti ottaa pienet päikkärit kun yöllä jäi unet väliin, ensin hotellin sun deckillä ja sitten ihanan pehmeessä isossa sängyssä ;) Mutta viime yönä sama ongelma !! Hotellin vieressä on ILMEISESTI yökerho, jossa soi musiikki vielä kovemmalla kahteen asti (luojan kiitos ei sen kauempaa). Ollaan tänään kierrelty ympäri kaupunkia ja käyty syömässä toinen annos friteerattuja concheja, nam! Paikallista herkkua. Tänään oli aika tuulinen päivä niin ei jääty rannalle makoilemaan, ja Long Islandilla tulee muutenkin varmaan makailtua paljon auringossa.

Täällä hotellilla on puhuva papukaija! Tosin en oo kuullut sen sanovan vielä muuta kun "hello". Ja sain taas uusia kavereita paikallisista kulkukoirista. Huomenna päivällä siis lyhyt lento Long Islandille! Sitten otetaan rennosti 11 päivää.

 
Miami Beach
 

 
Amerikassa kaikki todella on suurempaa!

 
Katunäkymää Miamista

 
2-vuotis juhlaillallisella (kalliiks tuli)

 
Nassau, Bahama 
Paikallinen poliisiasema


 
Concheja!

 
Papukaija! Michel tai Nigel, en oo varma
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti