lauantai 16. maaliskuuta 2013

Loma ja aurinko

Tää on sitä oikeeta lomailua! Tässä ollaan kahdeksatta päivää tekemättä käytännössä mitään. No okei - ollaan ajeltu vähän ympäri saarta etsimässä toistaan parempia uimarantoja joissa löhöillä... Kyllä tää tekemättömyyskin välillä kyllästyttää, mutta harvoin voi vaan olla hyvällä omallatunnolla - kyllä kotona on aina vähintään pyykit tai tiskit odottamassa. Eikä täällä oo oikein mitään nähtävyyksiäkään joita "pitäis" käydä katsomassa. Korttia ollaan pelattu!

Ajettiin yks päivä saaren eteläpäähän jonkun hienon hotellin rannalle. Oli aika siistiä ja kalliin näköstä, mutta kyllä mun ehdoton lemppari kaikista on toi ranta josta laitoin kuvia edellisessä postauksessa. Mentiinkin sinne sitten eilen uudemman kerran kun aurinko alko paistelemaan iltapäivällä! Nyt taas ootellaan auringon paistetta että päästään takapihalle löhöömään.

Ramona (vuokraemäntä) lähti sunnuntaina Nassauhun asioille, siis lentäen, ja vietiin se siis kentälle. Naureskeltiin kun on niin bahamalaista, että voi vaan käydä kentällä ensin tekemässä check-in, ja sitten lähtee pankkiin nostamaan rahaa ja näyttämässä meille vielä joku hyvä conch-baari. Ja sitten vaan nousta koneeseen. Mutta täällähän se nyt on vähän eri juttukin kun ei tosiaan oo mitään turvatarkastuksia jne...

Käytiin siinä Ramonan tutun conch-baarissa mutta eihän sieltä mitään fritterssejä saanutkaan. Teemu otti kuitenkin conch-salaatin ja se siis teki sen kaiken siinä meidän nenän edessä - kaivo sen eliön sieltä simpukasta ja alko pilkkomaan! Hyhhyh.

Ainiin! Mua pisti eilen elämäni eka amppari. Bahamalainen amppari.

 
Autoilemasta
 
 
Hotellin/villojen rantaviivaa 
Nää "biitsit" oli pelkkää kalliota joihin iskeyty parimetriset aallot.
Ei menty uimaan siis.

 
Yksi esimerkki paikallisista ruokakaupoista..
 

 
Meidän tönö!

 
Ja tässä siis lentokenttä...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti