tiistai 26. maaliskuuta 2013

Home sweet home!

Kotona ollaan! Lento saapui aamulla Helsinkiin ja päivä onkin menny siivoillessa (vuokralainen ei ollu varmaan imuroinu kertaakaan koko aikana...). Ihanaa olla täällä, sääkin on aurinkoinen!

Käytiin siis lautalla katsastamassa Vapauden patsas, kylmä oli! Käytiin myös syömässä ihan superhyvässä kiinalaisessa. Ja sitten sunnuntaina käytiin katsomassa se NY Rangers - Washington Capitals...! Halli oli iso, mutta meininki oli aika paljon vaisumpi kun odotin, samanlaista kun jossain Ässien pelissa tiistai-iltana... Olihan ne väliaikameiningit aika kreisejä kyllä. Mutta kävi kyllä hyvä tuuri kun saatiin jännitystä ihan koko rahan edestä kun peli meni rankkareihin! Harmi vaan että Rangers hävis :(

Viimisinä päivinä olikin sitten vähän tukalaa kun luottoraja oli ylittynyt ja edes pankista ei jenkeissä saa debit-puolelta... Viikonloppuna ei saanu ees rahaa siirreltyä. Onneks kaikki "tärkeet" ostokset oli jo tehty!

Ihan mahtava reissu, mutta melkein parasta oli kotiin palaaminen! Ihan heti en lähtis uudestaan, kyllä nyt on hetkeks kiintiö täynnä... Tässä vielä viimiset reissukuvat!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti