sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Jumissa Delhissa

(Pahoittelen pisteiden puuttumista!)

Delhissa kolmatta paivaa ilman matkatavaroita... Tanaan piti lahtea kiertamaan Pohjois-Intiaa, alkaen Agrasta. Mutta tavaroita ei nay vielakaan, joten taalla ollaan jumissa! Varattiin oma kuski tasta paivasta lahtien (perjantaina lentokentalta luvattiin, etta tavarat tulevat lauantai-iltapaivalla...) tarkoituksena lahtea kohti Agraa, mutta suunnatiin sen sijaan lentokentalle, kun Jordanian Airlinesin toimistolta ei vastattu. Kuski vankas varmaan viiden eri ihmisen kanssa ja kaikki kaski vaan soittaa numeroon, joka ei siis toiminut. Loppujen lopuks menin ite tiskille ja virkailija alko soittelee puheluita. Lopputulos oli kuitenkin vaan se, etta kaskettiin soittelemaan uudestaan kymmenelta illalla, kun toimisto aukeaa... Eli jos hyva tuuri kay, paastaan huomenna aamulla Agraan, mut jos ei niin en tia enaa mita tehda... Sain eilen pestya ekaa kertaa hampaat ja hiukset pariin paivaan, ja ostin jotkut intialaiset pussihousut, kun alko jo vahan ahistaa ne likaset vaatteet... Kohta on kyl kaks likasta vaatekertaa! Teemukin ollu jo kohta viis paivaa samoissa vaatteissa...

Ei oo kylla saanut oikeen mitaan irti tasta kaupungista, kun ei oo viittinyt liikkua mihinkaan pidemmalle ryysyrannan joosepin nakosena, mut meidan hostelli kylla sijaitsee ihan kaupungin suurimman basaarin varrella, etta elamaa tassa ymparilla on kylla riittanyt! Liikenne luonnollisesti yhta kaaosta niinkun osattiin odottaa... Lehmia, koiria, ihmisia, rikhsoja, autoja ja mopoja sekaisin tiella. Hankalin juttu on varmaan tunnistaa juonikkaat kaupustelijat ja muuten vaan meista kiinnostuneet ihmiset, molemmat kun aloittavat keskustelun tasmalleen samoilla kysymyksilla: "Mista tulette? Mika nimesi on? Eka kerta Intiassa? Koska tulitte? Kuinka kauan aiotte viipya? Mihin menette seuraavaksi?"

Taalla naa ihmiset on kylla monta kertaa kiinnostuneempia Teemusta kun musta...! Teemu on saanu tasta basaarilta jo pari rasittavaa frendia... Kaikki ne sepittaa mulle kuin onnekas MA oon ku mulla on noin komea ja fiksun nakoinen poikaystava ja kaskee nopeasti jarjestaa haat...(?) Ja siis ihan miespuolisia naa kaverit.

Ollaan kayty parissa ihan kivassa ravintolassa kylla tassa basaarilla. Eilenkin oltiin jossain rooftop raflassa korkeella basaarin ylapuolella, jossa oli vahan vahemman meluista! Ja halpaa on. Kaikki annokset n. 170 rupiaa eli jotain 2,30e. Taytyy vissiin tanaan kayda koittaas viela jotain paikkaa kun nayttaa ettei paasta taalta mihinkaan...

Toivottavasti ens kerralla vahan postitiivisempaa ja jos vaikka sais jotain kuvia laitettuu.

1 kommentti:

  1. Voi ei!! Tsemppiä sinne <3 ja ihana et tykkää Teemusta, varo vaa et ne ei vie sitä ja pakkoavioita omille lapsilleen. (Toki voisit saada hyvän hinnan;))

    VastaaPoista